Brodersen + Kobborg sælger gratis briller

Oprettet d.

Brodersen + Kobborg sælger gratis briller
Rigtigt mange får fra 40-års alderen sværere og sværere ved at læse nyheder og SMSer uden at være nødt til at holde avis, iPad eller telefon ud i strakt arm. Det er helt naturligt, og første step er for de fleste at anskaffe et par såkaldte læsebriller. Og det kan du nu gøre hos Brodersen + Kobborg - helt gratis endda. Brillerne er gratis i den forstand, at du kan gemme kvitteringen for dine nye læsebriller med enkeltstyrkeglas – det mange kalder færdigbriller – og så trækker butikken beløbet for færdigbrillerne fra på fakturaen, når du på et tidspunkt får brug for et par rigtige briller, der er tilpasset dig og dit syn.  

- Fra 40-års alderen og frem til midt i 50’erne bliver vi markant dårligere til at se. Vi bliver mere langsynede og får sværere ved at fokusere og stille skarpt på ting, der er tæt på øjnene. Det er en helt normal fysiologisk udvikling, og ofte kan et par simple læsebriller løse problemet. I hvert fald de første år, fortæller Bent Brodersen fra Brodersen + Kobborg. 
                                                                                                                                                           
De billige læsebriller – også kendt som færdigbriller – kan købes rigtigt mange steder, fx i supermarkeder, på tankstationer og i discountbutikker.

- Mange køber deres første læsebrille i supermarkedet, fordi de tror, optikeren er dyrere – og mange tror endda, vi er imod færdigbriller, fordi de ikke er ”ordentlige briller” i den forstand, at de ikke er individuelt tilpassede. Men selvom en færdigbrille ikke kan gøre det ud for en individuelt tilpasset brille, kan det for rigtigt mange være en fornuftig start på livet som brillebruger, siger Bent Brodersen.

En brilleopsparing 
Derfor har butikken nu søsat en kampagne, hvor kunder, der køber færdigbriller og gemmer kvitteringen, kan få beløbet fratrukket, når de køber deres første individuelt tilpassede brille samme sted. På den måde er færdigbrillerne reelt gratis, fordi pengene tilbagebetales den dag, behovet for et par ”rigtige” briller opstår. Og det gør det for langt de fleste.

- En færdigbrille kan nærmest sammenlignes med et forstørrelsesglas, og det kan være en brugbar nødløsning, når synet begynder at drille.  Men det er sjældent en voldsomt langsigtet løsning, for med tiden vil synet forværres, og behovet for et par briller med individuel synskorrektion vil opstå, forklarer Bent Brodersen.

Kampagne uden tidsfrist 
Ifølge Bent Brodersen er det ikke til at sige, hvornår det ikke længere er ”nok” med en færdigbrille.

- Det er meget forskelligt fra person til person, hvor hurtigt ”gammelmandssynet”, som vi også kalder den aldersrelaterede forringelse af synet, sætter ind. Nogle kan klare sig med færdigbriller i flere år, mens behovet for et par ”rigtige” briller vil opstå tidligere hos andre. 

Derfor er den nye kampagne heller ikke tidsbestemt, ligesom der heller ikke er noget krav om, hvor mange færdigbriller, man skal have købt hos optikeren, før man ”skifter” til en individuel brille. 

Få testet synet hos optikeren
Er du i tvivl, om du har brug for læsebriller, kan du hos Brodersen + Kobborg få lavet en uforpligtende gratis synstest. I butikken kan du også høre mere om kampagnen og få et lille gemmehæfte til kvitteringerne fra dine færdigbriller. 

Du kan bestille tid til en gratis synsprøve online her.

Kontaktinformation 
Tlf.: 97 32 02 21
Mail: mail@brodersenkobborg.dk  

Brodersen + Kobborg 
Nygade 9-11
6950 Ringkøbing